Terme Snovik – fotoseansa

Amanda v bazenuTerme Snovik so Ljubljani najbližje termalno kopališče. Ker bazen odprejo ob 9h, savne pa ob 11h, smo se dogovorili ob 7h, da bi imeli dovolj časa. Ko sva z Amando prišla ob 7.05 ni bilo še nikogar….

Bojan je zaspal…. :)

Na srečo so ostali modeli prišli kmalu za nama. Postavil sem opremo in začeli smo v bazenu. Ker je to velikanski prostor, sem imel kar nekaj težav s pravilno osvetlitvijo.

Ko je prišel Bojan, sva vse skupaj delala v precejšni časovni stiski. Rezultat? Najprej se je v vodo prekucnila ena studijska luč. Na srečo s softboxom, tako da je bil moker le ta. Skoraj takoj za tem se je prekucnila še druga luč. Tokrat ni bilo take sreče in je luč ostala brez steklene zaščite in brez najpomembnejšega dela – žarnice za blisk. :(

Tanja in Mark v savniNo kljub temu smo uspeli narediti kar nekaj posnetkov v bazenu, čeprav se mi zdi, da so bolj uspešni posnetki iz savne, še najbolj pa z masaže.

Turško savno sem žal zamudil, saj so jo prižgali še preden sem se odločil za fotografiranje v njej. V popolni megli pa ni bilo mogoče narediti nič.

No kljub temu sem v Finski savni in v predprostoru naredil nekaj dobrih fotografij. Všeč mi je ta na kateri sta Tanja in Mark. Intimnost majhne savne, ljubeč par in nežna osvetlitev skozi okno savne…

Kot že rečeno so najboljše fotografije nastale pri masaži. Imeli smo srečo, da je bil na voljo njihov maser. Tako sta Patricija in Amanda ob masaži resnično uživali. In tako mi ni bilo težko narediti dobrih fotografij.Patricija po masazi

9 Responses to “Terme Snovik – fotoseansa”

 1. denis says:

  Super si tole naredu, pohvale.

  Kaksna pa bo usoda tadrugega flasha? ;)

 2. Kobrowsky says:

  Ni nagih bap.
  Una taprva je preveč podvodo.
  Drgač je pa urédu, šetkóna préj.

 3. Gregor says:

  Zadnja fotka mi je zelo dobra. Lepe barve kože. Komot si jo predstavljam na kakem jumbotu kot reklama za te terme.

 4. ja, zelo dobre fotke.. bravo.
  barve, osvetlitev, vse štima.

 5. Miha Rekar says:

  Hudo, hudo, vse! Škoda za fleš :P

 6. Bojan says:

  Masaža ti je res super izpadla. Bazena pa jaz ne bom slikal več!! Bolj ko sem premišljeval kaj bi se lahko zgodilo če bi luč končala v vodi, bolj me je glava bolela!!! Samo še na baterije delava okrog bazenov, velja?!

 7. mbbirdy says:

  Plavalec v bazenu, luč pade v bazen … very life risky …

 8. tomazl says:

  :) Na to pa sploh še nisem pomisli… Sicer me pa zanima, kaj bi se res zgodilo. Je le tako velik bazen in vse… Pa kar nekaj kopalcev je bilo notri.

 9. [...] Tista prva na levi je nastala na zadnji seansi v Snoviku. Amanda je pri masaži res uživala in ni bilo težko narediti fotografije, ki bi bila všečna. [...]

Leave a Reply