Katja…

Katja1Katja je prišla kar sama. Javila se je na oglas na e-Študentskem servisu. Kljub temu, da smo imeli za tisti dan dogovorjenih več modelov, je bila sama in v nekaj urah smo naredili veliko zanimivih fotografij.

S poziranjem ni imela večjih težav, skoraj tako je bilo, kot bi to delala vsak dan. Od prekomernega bliskanja je celo pregorela ena Simonova studijska bliskavica, kar nam je za nekaj časa precej zakadilo prostor. (Simon upam, da so ti jo zamenjali…)

Takrat smo preizkusili tudi Simonov domači studio, ki se je izkazal za dobrega. Uporabljali smo belo in črno ozadje in se pogirali z barvnimi filtri…

Fotografija z naslovom X (tale prva spodaj) je bila izbrana za tri slovenske skupinske razstave v Črnomlju, Ilirski Bistrici in Ljubljani. Razstavljena bo v novembru in decembru 2006.

X

  Katja 2

6 Responses to “Katja…”

 1. ma.tija says:

  dobre, sploh X!
  ps. tomaz, me prosim kontaktiras na moj email naslov.

 2. lea says:

  zanimive fotke. mene ful zanima tako poziranje pa neki casa me je fuuul vlekl da se bo sprobala k fotomodel sam…nism vedla kak zacet nit nc…pa tut ne mislim da sm ne vem kak fotogenicna sam…pac tko no ze zrad tega da vidm kk je bi blo fajn probat. no lej tule je link na kerm lahk vids ene moje doma narjen fotke..k mam pac vlik casa pa volje hehe pa neki spacam skupi…ni bas neki no sam upam da bos lahk ocenu ce sm za kej tazga al ne….upam da pises na mail. lp. lea

  http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?p=0&id=10341

 3. tomazl says:

  Lea. Žal nisi pustila maila. Pošlji mi podatke na tomaz(pika)levstek(afna)volja(pika)net….

  Če bi se preizusil še kdo velja isto… ;)

 4. Simon says:

  Živjo,
  ja bliskavico sem dobil novo že po štirih dneh :)
  Zanimivo pa je bilo, da so mi na pošti hoteli za pošiljanje v Nemčijo računati cca. 7.000 SIT, potem pa sem našel http://www.ack-express.si , ki so mi računali le 2.400 SIT, po paket so prišli v 15 min po mojem klicu in ga v Nemčijo (blizu Stuttgarda) dostavili v manj kot dveh dneh.
  Še ena slikca :)

 5. tomazl says:

  Krasno, nisem vedel, da imamo fotko… Odlično! ;)

Leave a Reply